fredag 29 juli 2011

Semester med mamma & pappa

Hejhopp! :)
Hoppas livet leker :) själv så rullar livet på hyfsat bra. Dock fortfarande täppt i näsan och det jag önskar mig i födelsedagspresent i morgon är luft :D vore schysst om man kunde få en nypa luft för en gångs skull :)
Senaste veckan har jag spenderat i Sollefteå :) förra helgen va det Nipyran som gällde och Ungdomensdag, vilket innebar grillning med några brudar från klassen och sedan rulla ner på stan och kika på Italobrothers :)

Igår tog jag och Anton bussen till Stockholm för att segla med mamma och pappa i några dagar :) var en jobbig dag men efter 4,5 timmar i buss, 15 minuter i en taxi, 1,5 timme på en bänk, 3 timmar på en skärgårdsbåt och några minuter vilse i Stockholm, så var vi framme ute på en ö där vi träffade mamma och pappa :)
Idag har det blivit badning även fast det var dÅligt med sol men vad gör de. ;) tomorrow blir de till att fylla 19 år och fira det med förhoppningsvis tårta, om vi lyckas fixa alla grejer som behövs . Lite klent med affärer här ute på öarna :p men nu ska vi ta och mysa på så vi hörs! Simma lugnt :) puss&kram Vickan :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar