lördag 24 september 2011

Sunshine

Hejhopp!
Livet i Solle rullar på. Idag var det äntligen SOL för första gången på väldigt länge känns det som. Livet känns underbart när det är sol istället för regn.
Det som är mindre bra är väl att bilen såg förjävlig ut idag när den hade torkat från allt regn. Skulle nästan kunna tro att jag lackat om bilen till grå, ganska snyggt ändå! ;) Närå, i morgon blir det att åka till OKQ8 och tvätta den, duktig som man är! :)

Annars så har jag tränat och även följt med familjen Forsberg och kollat på hockey i Övik, eller där nånstans, idag. Övik - Sollefteå som tyvärr slutade 4-3, och det fjärde målet åkte in med 9 sekunder kvar. Surt! Men man kan ju inte vinna jämt ;)
Sedan drog vi och åt på Diana. Smarrigt!

Just nu sitter jag här i läggan och funderar på vad man kan göra denna kväll... Kom just hem ifrån Antons syrra där vi myste till det en sväng och sedan skjutsade hockeykillarna på lagfest. Roliga prickar de där.

Nä, nu ska jag nog ta och städa garderoben eller varför inte ta fram engelskaboken och plugga lite engelska såhär på lördagskvällen. Guuuud vad roligt!
Ha det bra! /V.Brink

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar