torsdag 4 mars 2010

Surf SMURF!

Idag har vi designat Pajens torra kläder påse! :) Den blev grymt snygg, och vi hoppas att han använder den väl :)
Annars har vi klarat av vårat ASROLIGA företagsekonomi prov, jätte kul!!!!!!!!!!!!
Efter detta tog vi vårt pick och pack och drog ner på STAN. Det är där man hänger... Där gick vi in på favorit affären, nämligen Röda Korset, skämt å sido.
Vi har: tagit hål i örena ! Settis vågade inte, men det gjorde vi lite hårdare personerna, alltså skidskyttar.. :)

Sedan blev det chillidill på Surfarn och Stålmannen kom på besök :) och Philip har lärt oss att virka Sverigemössor :) ASSNYGGA!
Annars är det väl som vanligt, typ Gustav Larsson flörtar på med alla på facebook och Ögren på praoerna. Hört att Hanna ska sova där i natt ;) får väl se, hon kanske hamnar hos Gustav också:p
Kladdkaka är vår specialitet ! Bullformar och med knaprigt, svart skal så passar dom perfa i magen. MYCKET GODA! Settis skulle ha varit här..

Nu är praoerna ute på vifft. Kanske för att slippa Olssons skitsnack, dom får ju skavsår i öronen... Vi vet inte vart dom är, och dom vet inte det heller, så om ni ser fyra yra barn i sina bästa år så kan det vara dom. Men ni behöver inte höra av er för vi saknar dom inte... Skojaaaa! ;)
Dom hittar nog hem till slut... Annars finns det en fyllebänk att sova på på Konsum, den har vi ju såklart testat redan första veckan. :)

Nu spårar tåget, igen... Bäst vi försöker att styra tillbaka på banan igen... eller hur var det CARRO??????HAHAHA, inga påhopp, men det var roligt!!!!!!
Vi tipsar Carro att kolla på Sveriges Värsta Bilförare, så slipper hon känna sig ensam...

Slut på det roliga. TACK OCH HEEEEEEEEEEJ!
HUMOR PÅ HÖÖÖG NIVÅ! :D
Nu taggar vi inför stafetten med Annika i morgon ;) Vi satsar på pallen! :D
/Knåll & Tått

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar