tisdag 5 oktober 2010

Dag 1 i underbara Frankrike!!!

Dagen började väldigt tidigt!


Vi samlade ihop gänget, som kom från olika håll, på Midlanda. Packningen var på gränsen men som tur var så var marginalerna på vår sida.

Vi flög sedan ner till Arlanda och fick frukost nummer två på planet.

När vi kom ner till Arlanda blev det en snabb shoppingrunda i Tax Freen och sedan var det att hoppa på nästa plan som tog oss till Genevé. På det planet fick vi sällskap av fotbollsspelare från U21-laget och Tony blev kompis med tränaren Tommy som nu har bestämt att vi ska ha ett samarbete. Fotboll och skidåkning är ju ganska lika om man tänker efter.

Vi fick sedan skjuts av en snäll man som också bjöd oss på mat och en stadsrunda i Annecy. Det var ett väldigt fint ställe med god mat och underbar glass!

Vi fortsatte sedan med bussen i 200 km/h på serpentinvägar, till Mountier. Det verkar lätt att få körkort i det här landet.

När vi väl var framme fick vi flytta in i några trånga rum på skolan och drog fort på oss träningskläderna för en liten löpingrunda runt i området. Även här var det väldigt fint och det är nog inte riktigt någon som har fattat att vi är här nu.

Sedan fick vi mat. Eller jaa, ”mat”. Det var ingen hit för någon av oss tror jag, men det var väl bara att äta…

Kvällen avrundades med poker. Slutade med en pallplats för mig och alla är lika förvånad som jag. ;) Ibland kan man gå långt även fast man inte alls vet hur man ska göra, tror det kallas talang!

Dagens citat:

- Olsson: ”Gud vad varmt det är här”.
- Carro: ”Ja, det känns nästan som vi är utomlands”.

Som sagt, ingen har nog riktigt förstått att vi är här nu.

Men om jag ska sammanfatta det här så är det: varmt, taskig mat, otroligt fint och helt underbart! Vi längtar inte hem!

Over and out!

/Viktoria Brink

1 kommentar: