måndag 14 mars 2011

Våren smyger på!

Jajemen, nu går vi äntligen ut med sanningen. Denna lapp fick jag av Annas föräldrar, så det är väl bara att ställa upp då. Får försöka ge nått fint smile och hänga med henne trots att det är ganska drygt, men vad gör man inte för att få sig en slant ;) skämt å sido! Detta är bara ett litet tips som man kan ta tillvara på om man känner för att vara snäll ;) hihi.

Idag har vi ju haft det ganska härligt! En lektion, slipper alla lektioner med RoffePoffe denna vecka, skönT! Sedan blev det stek i solen, träning och skidtest. Skapligt mycket roligare att träna när det är sånt här väder! Känns i hela kroppen att våren är på G, man känner sig som en kossa som ska ut på grönbete! :D
EG11 kryddade till passet med ett utförsrace, det gillas! (Y) När passet var slut passade vi på att testa slalomtalangerna i slalombacken. Lyckades dra av en vurpa på isen, men den värsta vurpan stog nog ändå Patty för. Vilken stjärna vi har funnit! Fegade nå djävulskt i början men efter Annas gnäll så släppte Patty äntligen på och då menar jag verkligen släppa på, störtlopp rakt ner i typ 10 meter sen fick hon inte stopp och kunde inte svänga vilket slutade med en fet vurpa. Men man kan ju inte va bäst på allt. Vi tog oss ju ner iaf :)

Kvällen har vi spenderat hos mig och till middag blev det tacos. Ovanligt? Nä! Efter detta gick vi ner mot stan i hopp om att hitta draget, men nä, inte fann vi nå drag. Det enda vi eller rättare sagt Anna, lyckades hitta var en kille i shorts. Skönt när det är minusgrader ute!
Vi insåg ganska snabbt att staden vi har hamnat i är ganska död och tråkig, men äh, vad gör det när vi har varandra? ;)

Nu ska jag ta mig lite fika innan BigBrother börjar, kung dä! :)
Dagens låt tips: Leaving Home med Nicke Borg. Men kom ihåg att bara lyssna så blir allt mycket bättre! ;)
/VB

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar