fredag 13 januari 2012

"I have a dream"

Jajamän! Jag drömde att evelina och jag skulle tatuera oss, en riktig in pulsgrej som slutade med att jag fick en tatuering över hela ryggen.. i drömmen drömde jag också att det inte var en dröm utan det va sanning.. Drömmen slutar med att jag tycker det blev förjävla fult och ångrar mig till 1000. Men då kom Patty och sa att det va lugnt va bara att smörja på ägg så skulle det försvinna ;) haha äre så lätt?
haha tror inte jag ska göra en impuls tatuering iaf! Har funderat väldigt länge men kommer inte riktigt på något som för mig känns värt att tatuera, tänk om man ångrar sig...
Gillar inte riktigt tanken, även fast jag gärna vill tatuera mig! Men ska komma på nått som betyder innan jag gör något sådant! (:

Nu sitter jag i huset i rätans byn helt själv, papporna vallar och jompa har dragit över till Alnö tror hjaa! Så sitter här och äter lite pepparkakor i hopp om att bli snäll jag också!
Väntar på att fröken Nordstrand ska slå en liten pling om att dom har ätit så jag kan gå dit å latcha lite ;) FEST

Imorgon väntar sprint, skönt. Åkte banan för söndagens tävlingar också ojoj slingriga nedförsbackar va det hjaa! :S Det löser sig säkerT

Nä nu ska jag titta på Elsas värd på datan för tv:n här i rätansbyn har som inte riktigt visat några kanaler ännu, men vi kämpar på med myrornas krig!

Bör nämna en sak till för första gången lyckades pappa riktigt bra med maten, när vi är iväg på längd tävlingar ska varje familj ha en maträtt vilket brukar sluta sådär när pappa kockar men inte idag ;) Måste va för att det är fredag den 13 idag istället för otur fick pappsen tur ;) (y)

Heeeeerå // Anna ST

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar