torsdag 12 januari 2012

We found love

Hellojs!
Igår va en speciell kväll jag och Patty hade bestämt oss förr att vandra upp på Hallsta för att se på när de va skidskytte tävlingar där ;) Vilket innebär att vi började vandra allt gick fin fint ;) pratade om allt mellan himmel å jord, underbart BRA!
Väl vid infarten till hoppbacken säger jag vi tar trapporna.. Vilket va en bra ide tyckte jag ;)
När vi kom till hoppbacken så insåg vi att dom hoppade i den också! Otroligt cooolt har aldrig sätt de förut :S NICE!
Men trapporna va lite o gångbara.
Så då säger jag, palla vända vi går slalombacken istället där har dom ju pistat! eller nått i den stilen ;) Väl framme där inser vi att dom sprutar snö så för att ta oss upp i den rätta backen måste vi bli blöt :S
Så det hela slutade med att vi tog den opistade backen till vänster om vanliga backen sätt nerifrån ;) Jobbigt nå KP ( KOPIÖST)!
Men de va kul att typ krypa å leka i snön lite sådär på kvälls kvisten (;
Det hela slutade med att efter tävlingarna drog jag hem och duschade aslänge man blev ju lite frysen sådär efter att ha bestigit hallsta på den inte allt för lätta vägen.
Sedan drog man på sig onepicen och satt sig i soffan åt kvällsfika och kollade på meeean girl eller nått sånt! CHILL

idag som idag som idag, har jag klivit upp tidigt halvt sovande gick man till skolan för dagens träning :) Klassiska intervaller stod på schemat.
Efter de skolans utsökta fisk, som jag inte ätit under alla dessa 3,5 år! så när de e fisk på skolan blir det vatten och brö å kanske en pära eller två (; helt optimalt!
btw så är det värsta inne med förkortningar nu för tiden!

Resten av dagen tillbringades på skolan försökte plugga engelska packa lite och snacka skit som vanligt! Nu på kvälls kvisten har jag å patty varit på "stan" Yeah!
Sedan blev det lyx middag coops egna lasagne, haha jag kan inte laga mat, OKEJ!
Beställde nya navel smycken på datorn sedan messa brinken och 15 min senare rullade hon och settis in med Frukt i mängder och fruktsallad blev det, otroligt gott nästan lite nyttigt också (y)

Fick ju även en ny tutch på väggen min ;)

Bra jobbat BRINK & SETTIS!<3

haha nu har dom dragit och jag har hoppat i onepicen och satt mig i soffan å ska nog starta en film för imorgon är det lite sovmorgon som pricken över i:et sådär innan man drar på Längd cup tävlingar i Åsarna, måste först ta del av lunchen på skolan vi har det ju lite knapert ni vet :S

Höööörs heeeej // Anna ST

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar