måndag 9 januari 2012

Kyla!

Nu är vi tillbaka i kära Sollefteå och det är riktigt kallt här nu. Var ingen hit att åka skidor idag även fast jag frös mindre än väntat. Gillar inte riktigt när det är sådär kallt, men men..
Fick ju upp värmen lite grann när vi körde utförsrace, fast det var ju inte direkt min starka sida det heller. Speciellt inte när man blir utmanad av två killar..

Helgen var både bra och dålig.
I lördags gick det riktigt bra på inskjutningen men av någon konstig anledning fick jag vänsterläge på tävlingen på liggen och bommade därför alla 5 skott. Slog pers på skytte på tävling med endast 3 bom av 20 skott. Kändes ju kungbra de! Plus att åkningen var ett steg i rätt riktning, dock inte sista varvet när jag blev helslut. Inte många sekunder från pallen. :)
Annars i helgen har vi haft lite skitsnack med Anundsjö, gillar när vi bor på samma ställe som dom, och det gillar nog papporna också så dom får bli av med lite "vallaväck" ur vallalådan ;)
Hann även med en repa på Dollar där jag och Anna införskaffade lite krimskrams :p

Just nu sitter jag här och vet inte vad jag ska göra. Borde diska och även tvätta lite men tror jag spar en smula på de ;p

Dagens roligaste: Fick en engelskabok som vi skulle läsa. ENDAST 500 sidor... skjut mig!
Tack och hej!
/V.Brink

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar