fredag 11 november 2011

11-11-11

Ja men tjena! Liksom tusen miljarder redan har skrivit hur häftigt det är idag så säger väl jag det också. År 2011, månad 11, dag 11. Klockan 11:11:11. Ja ni fattar, händer bara en gång, typ.

I morse var det lite halvjobbigt att röra sig fram. TRÄNINGSVÄRK är ordet! Hockey är fan inte så lätt som man tror ;) Blir till att hålla i det här med skridskoåkningen nu så man kan briljera nästa år tänkte jag säga, men då äre ju slut för min del, men man kanske blir värvad till Hockey-Bockeyn om man håller i det här ;)
Annars igår så var det rätt dött på dagen, som vanligt när vi inte har några lektioner.. Fruktansvärt tråkigt att bara sitta på skolan och tröka.
Kvällen tillbringades med herr Forsberg som hade sin första träningsfria kväll på tusen år, ungefär. Så då blev det till att hyra film och käka fruktsallad, mums! en film att rekommendera är Tystnadens Cirkel, Irene Huss. Hemsk men bra!

Denna speciella dag har tillbringats till att träna, roligt att va igång igen :) Blev skytte och sedan lite lugn löpning för att inte slita upp såren i näsan/halsen allt för mycket. ;) Kändes bra, eller bra och bra, men skönt att röra på sig! :)



Just nu sitter jag i soffan och lägger över bilder från mobilen till datorn på grund av fullt minne. Ja då kan ni ju tänka er hur många bilder det finns. Kan bjussa på en bild som vi så fint knäppte för nån dag sen. ;)
Sedan blir det GOOOmiddag när Anton kommer hem från träningen och sedan fredagsmys :)
Tomorrow drar vi ut på äventyr! ;)



Sexy and we know it..



/Brink

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar