måndag 14 november 2011

Hemma-läger

Idag började vårat så kallade hemma-läger. Kanske  inte det roligaste stället att ha läger på, man åker ju hellre bort. Men finns de inge snö att åka till så duger de att vara hemma. :)
I morse blev det rullskidor och på eftermiddagen komb. Blåste nå jävulskt idag så de va väl inte så jättelätt att skjuta :p
I morse blev även jag och Patty övergiven på träningen uppe på Hallst.  Vi traskade in och bytte till torra kläder och satt där inne och väntade på dom andra, men när dom aldrig kom så gick vi ut och kollade vad som kunde ta sån hiiimla tid, nä men då åkte dom precis ner med bussarna, utan oss... Ingen mobil, och pjäxor på fötterna så  det var inget alternativ att springa ner heller. Fick gå och tigga skjuts av nå gubbar där uppe så till slut kom vi ner. Långbergs kommentar: Ni får skylla er själva. Okeeeeeeeeeeeej. Vipps så va de inte så viktigt att byta till torra kläder eller vadå? hm.

Ikväll blev de en liten raggarrunda med Patty som just nu är i målbrottet, förjävla roligt att lyssna på na, och även Evelina var med på våran lilla tur. Hälsade på en mycket omtalad kille som höll på att vilja sjunka under marken, men de får man väl ta. :)))

Nyss fikat lite och gett bort en finfin present till Anton som man köpte såhär på en måndag. En StarWars chokladkalender. Hoppas den passade bra  ;) själv har man införskaffat sig en Hello Kitty ;) Moget, yes I know!
Dags att sova, godnatt! /Brink

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar