söndag 13 november 2011

All day, all nights!!!

Jajamän, helgen har spenderats i Övik med Sara! Fredagen bestod av Pizza och chill framför tv:N :)
Igår startade dagen med en löptur i Övik skogarna skönt med en variation för en gångs skull ;) hihi
Efter det rullade vi direkt in i soffan och vinterstudion hade redan dragit igång! Herrarnas 15km fristil stod på programmet en riktigt lång tävling tidsmässigt eftersom dom startade med 1 minuts mellanrum så det blev ett tags sittande i soffan, man somnade ju till där en stund också ;) hehe
Efter det drog vi på stan i Övik, jag förstår inte.... hittar ju ingenting men blev lite gooo fika iaf :) Å såklart va vi där tills stan stängde. Efter det drog vi direkt till Ica och inhandlade kvällens middag Fläskfile och ädelostsås mummma!!
Efter det taggade vi kvällen aktivitet!! Fixade och trixade lite innan resten av Solle tjejerna kom till Sara. Så roligt att hitta på nått allihopa! Efter en stund hos Sara drog vi in till Brux där kvällen evenemang skulle gå av stapeln!
Sverigest största gymnasiefest, vi skulle dit å shaka AS.. Det gjorde vi ett tag sedan blev jag lite små less över alla små fjantar som var exakt överallt så vi bestämde oss för att dra hem igen!! Helt rätt om ni frågar mig, blev en sväng på statiol och sedan hem å se film. Gick i säng hyfsat tidigt så det känns skönt :)))

SNYGG VI ÄR!!!
Idag har vi haft lite sovmorgon sedan blev det skidor från Bruks delux med kalla i spetsen Såklart!
Nu ska vi ta bilen till Solle och efter vägen plocka upp  Jacki oh Sofia!

En rolig helg har det varit trotts högre förväntningar på gårdagen! Men jag trivs ju ändå bäst hemma framför tv:n!!

Å  juste ha en bra Farsdag alla PAPPOR!! puss och kram// Anna ST

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar