onsdag 23 februari 2011

:(

Hej!
Just nu känns allt väldigt tungt!!! Vaknade för ett tag sen, hade somnat på soffan och det var väl lika bra det så slipper man känna att man har ont i ryggen... Ryggen var iväg på knäckning idag och det var bland det äckligaste jag har hört . Knastrade i hela ryggen, läskigt! Men hoppas innerligt att det blir bra nu för just nu gör det riktigt ont! :(
 Känns förjävligt att inte kunna träna på som vanligt och känna att allt går lätt, utan hela tiden ska det vara nått jävla problem! :( Blir fruktansvärt less och motivationen försvinner mer och mer när det hela tiden ska vara problem.

Och skolan gör inte saken bättre. Att ALLTID ha massor att göra knäcker mig! Speciellt alla dessa onödiga prov som man egentligen lika gärna kunde hoppa över för man lär sig inget ändå! Alla krav och alla förväntningar från alla möjliga gör det inte lättare heller! Man mår bara dåligt och då orkar man inte!
Nu måste jag ta tag i anatomin som vi ska ha prov på i morgon. När man knappt kan nått så enkelt som engelska ska man nu lära sig latin (y).

Den stora frågan är ju: vad är egentligen meningen med livet? Inte är det då i alla fall att måsta ha så mycket att göra att man blir psykiskt knäckt, alltid ha pressen på sig och att det är ett måste att alltid vara så fucking perfect, så man bara vill gå och gräva ner sig! Ajaaa, är väl bara att försöka gilla läget! Hjälper ju inte vad man är gör!
Värt att lyssna på är i alla fall: F**kin' Perfect med P!nk.
/VB

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar