onsdag 7 december 2011

KYLA!

Kylan har kommit till Sollefteå. burrrrrrr, fruktansvärt kallt i morse med hela 14 minus. Riktigt ovant att ha det så kallt, men det funkar ju de å.
Idag har vi åkt skidor på golfbanan. Fick först en liten genomgång av guiden Kari som förklarade alla slags grästyper det fanns. Ruffen var jobbig att åka på p.g.a långt gräs, tee och green var strängt förbjudet för det var riktigt fint/kortklippt gräs där men fairway funkade helt OK.
Försökte oss på intervaller, men eftersom det var riktigt länge sedan man kört intervaller så var det riktigt jobbigt. Operationer och sjukdomar tär verkligen på kroppen :( gick riktigt dåligt! Så nu är det tveksamt på om det blir tävling eller inte, känns egentligen bättre att försöka komma igång riktigt, fast ändå är det ju bra träning med tävling. Får väl se helt enkelt...
Nog om detta!
Ikväll har vi pallrat oss ut i kylan och tränat småkidsen. Känns konstigt att stå bakom kikaren och hjälpa andra med att skruva och sånt och även att stå och heja på dom när dom tränar iställlet för att träna själv. Men det är kul att ha dom små liven! ;)

I morgon blir det mässa för mig och Anna och vårat lilla projekt. Ska vara på Hullstagård hela dagen så om ni har möjlighet kan ni ju kika förbi och handla lite ;) Hoppas på storförsäljning i morgon ;)

Nu ska jag dra mig mot sängen och sova.
Ha de kung! /VB

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar